Wat merk is de meest populaire e step van dit moment? Een aantal tips en tricks die je gemakkelijk kunt gebruiken in 2021

Wat is de meest populaire e step van dit moment in Nederland? We gaan het voor je uitzoeken, met de Ninebot om de erfgenaam te zijn van de elektrische scooter die het meest in het straatbeeld te zien is, is de Mi Electric Scooter Pro op de markt geland met behoud van de essentie van het standaardmodel, maar met kleine maar belangrijke verbeteringen ten opzichte van het vorige model in drie essentiƫle facetten: design, autonomie en kracht. En dit zijn degenen die het op het podium plaatsen.

Wat is de allerbeste elektrische step van dit moment?

Dankzij de enorme populariteit zijn er maar weinig scooters die zo grondig zijn doorgelicht op het gebied van design. En dat uit zich in kleine verbeteringen zoals het vergrendelingssysteem, een grotere voetsteun en een dikkere stuurstang, die samen zorgen voor een scooter die comfort en stabiliteit voor stadsgebruik combineert met een sportief tintje. Dit is een beproefd ontwerp dat als referentie dient, en dat is te merken wanneer u naar de andere besproken modellen kijkt.

Vrijwel alle geteste scooters hebben een scherm, maar het paneel van de Pro is een van de beste bij daglicht, en biedt een vlotte interface om de gebruiksmodus, snelheid of batterij te kennen. Deze verbetering ten opzichte van het standaardmodel doet de app op de achtergrond raken. De applicatie van de Xiaomi is echter het meest compleet in termen van informatie en functionaliteit, met opties als vergrendeling of wachtwoord.

Wat zijn op dit moment de meest populaire elektrische steps?

De Xiaomi Mi Electric Scooter Pro onderscheidt zich van de rest door zijn autonomie, die bijna 10 kilometer meer biedt dan de rest, zodat het mogelijk is om meer dan 35 kilometer af te leggen met een volledig zorgeloos rijden in de stad. Dit maakt het mogelijk hem over lange afstanden te gebruiken of hem minder vaak op te laden. Natuurlijk is het opladen meer iets voor als we thuis zijn, gezien de tijd die het kost.

Is het moeilijk om een elektrische step te rijden?

Hij is gemakkelijk te besturen en dat is te danken aan zijn lijnen en stabiliteit, maar ook aan de aanpassingsmogelijkheden in aspecten als de standen en het remmen. De regeneratieve remmen en de schijfremmen werken perfect samen. Trouwens, Segway steps in Nederland zijn de enigen waarbij je de remmen kunt aanpassen vanuit de applicatie.Een van de sterke punten van de Xiaomi Mi Electric Scooter Pro is zijn kracht. Ja, de meeste elektrische scooters met stedelijke roeping zijn beperkt tot 25 km / h voor een wetgevingskwestie, maar de Pro is een van de meest krachtige en we zullen het merken in de output, inhalen en hellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.